Algemene Voorwaarden

1. Dit blog heeft tot doel om lezers en bezoekers te amuseren, dan wel zo goed mogelijk te informeren.

2. Hoewel deze pagina’s met veel zorg zijn samengesteld kan de content fouten bevatten en/of onvolledig zijn. AquaBak kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze fouten, noch voor de eventuele misinterpretaties die er het gevolg van kunnen zijn.

3. Criteria en voorwaarden kunnen in de loop der tijd wijzigen en dit zonder voorafgaandelijk bericht.

4. AquaBak heeft nooit de bedoeling om mensen doelbewust te kwetsen, beroept zich op de vrijheid van meningsuiting en is nooit verantwoordelijk voor interpretaties van uwentwege.

5. Bij problemen, vragen en opmerkingen aangaande AquaBak kan u altijd mailen op info(at)aquabak.nl . Ik doe mijn best om u zo snel mogelijk te woord te staan.

6. De artikelen die op AquaBak.nl verschijnen, worden geleverd op een “as is”-basis en zijn alleen bedoeld voor algemeen begrip en educatie van de consument. Elke toegang tot deze informatie is vrijwillig en op eigen risico van de gebruiker. De veterinaire informatie is geen advies en mag niet als zodanig worden behandeld. Raadpleeg een dierenarts indien u problemen heeft met uw vissen. Zij kunnen de vissen zien, wij niet.

7. Het op dit blog aangebrachte cijfermateriaal werd naar best vermogen verzameld en is slechts actueel op het moment van publicatie.

8. Op deze site wordt niet aan link ruil gedaan. Alle geplaatste linkjes hebben de bedoeling de lezer zo goed mogelijk te informeren en door te verwijzen. Links met enige commerciële bijbedoeling zijn no-follow links.

9. AquaBak maakt gebruik van advertenties en affiliate links ter ondersteuning van de site. Affiliate links in artikelen en pagina’s kunt u herkennen aan een mededeling onder een artikel of pagina.

10. Deze site bevat geen affiliate links van producten of diensten waar AquaBak niet 100% achterstaat.

11. Deze site maakt gebruik van cookies. Cookies helpt AquaBak om jou een betere leeservaring te kunnen bezorgen. Wil je niet dat jouw gegevens worden bijgehouden, dan kan je dit instellen via je browser.

12. Sommige beelden die op dit blog gebruikt worden ter verfraaiing of voor educatieve doeleinden, zijn niet door AquaBak genomen. Deze zijn vaak afkomstig van sites als Photopin.com en Shutterstock.com en Unsplash.com.

Mocht je menen aanspraak te kunnen maken op de auteursrechten – en je wenst niet dat de beelden hier worden getoond – contacteer me. De bewuste afbeelding(en) zullen meteen worden verwijderd.

13. Geheel of gedeeltelijk overnemen (kopiëren), parafraseren (tekst om schrijven), of elke andere vorm die inbreuk maakt op het auteursrecht is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk overleg en toestemming. Alle artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd. Overtredingen worden juridisch streng aangepakt.

14. AquaBak is eigenaar van alle artikelen, afbeeldingen, logo’s en andere elementen die gepubliceerd zijn.

15. Vragen, opmerkingen of suggesties aangaande deze site zijn welkom op: info(at)aquabak.nl.

Laatste update: 06 juli 2021