Over AquaBak

Welkom bij het AquaBak blog en leuk dat je de moeite hebt genomen om meer over deze website te weten te komen!

Wie zit er achter AquaBak?

AquaBak is opgericht door Raoul en is de schrijver achter de (vele) artikelen die hier te vinden zijn.

Raoul is voorstander van to-the-point antwoorden die iedereen makkelijk kan begrijpen. Met de jarenlange ervaring die hij heeft probeert hij de informatie zo makkelijk mogelijk over te brengen zodat ook jij het begrijpt en kunt toepassen. Op die manier weet je waar je aan toe bent.

Begrijpbare informatie

Als je vragen hebt over je aquarium of vissen dan zul je waarschijnlijk veel gebruik hebben gemaakt van Google of 1 van de vele aquarium forums hebben bezocht. Maar er is echt zóveel informatie te vinden en evenveel meningen dat je waarschijnlijk niet weet waar je moet beginnen.

De missie van AquaBak is simpel: duidelijke en begrijpbare antwoorden op alle vragen die je hebt rondom aquariums, vissen en toebehoren. Uiteindelijk zorgt dit voor een aquarium waar jij én je vissen van kunnen genieten.

Transparant en eerlijk

Wat opvalt bij veel andere websites over aquariums en vissen, is het feit dat er vaak een commerciële bedoeling achter zit. Zo worden bijvoorbeeld bij een artikel over algen meteen een product aangeprezen die je bij dezelfde winkel kunt kopen. Het is dan maar de vraag of dat de juiste oplossing is, of omdat ze een product willen verkopen.

Dat is trouwens niet alleen bij websites het geval, maar ook in een aquariumspeciaalzaak. Ze willen natuurlijk ook geld aan je verdienen (aan de al dure hobby). Lees je daarom eerst goed in zodat je met kennis de winkel in gaat.

Bij AquaBak staat de gezondheid van jouw vissen altijd bovenaan. Vissen zijn dieren waar je goed voor moet zorgen en niet een object waarmee je geld mee kunt verdienen. Nu zul je af en toe productaanbevelingen zien op mijn website, maar altijd met een eerlijk advies en toelichting daarop.

Zit er dan geen commercieel oogpunt achter AquaBak? Nee, in zekere zin niet. AquaBak krijgt een kleine vergoeding voor het weergeven van advertenties om zo de site draaiende te houden. Een site kost helaas geld (en enorm veel tijd) en een deel van de kosten worden door de advertenties gedekt. Als bezoeker betaal je dus helemaal niets en is alle informatie altijd gratis beschikbaar. Zo blijft de hobby voor iedereen leuk.

Vragen?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Stel deze dan aan AquaBak door een mail te sturen naar info@aquabak.nl .

Veel leesplezier!